• Suspectul a fost reținut de poliție.
  • Incidentul a implicat un schimb de focuri între două persoane care se aflau în afara Clubului de Golf, într-o zonă cunoscută pentru rata ridicată a criminalității.
  • Atacatorii nu l-au vizat pe Trump, potrivit surselor.
  • Acest incident are loc la aproape exact două luni după ce Thomas Matthew Crooks l-a împușcat pe Trump în ureche la mitingul din Butler, Pennsylvania, pe 13 iulie.

UPDATE 22:49

Suspectul a fost reținut. Potrivit CNN, agenții Secret Service au răspuns focului în direcția de unde au avut loc împușcăturile, în timp ce suspectul a fugit din zonă într-un vehicul.

Martorii au oferit o descriere exactă atât a suspectului, cât și a vehiculului, care a fost apoi oprit de forțele de ordine locale, care au descoperit o pușcă semiautomată, un rucsac și o cameră Go-Pro.

Știrea inițială

Mai multe focuri de armă au fost trase la Trump National Golf Club din West Palm Beach, unde fostul președinte a jucat astăzi golf, scrie NY Post.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

„Trump este în siguranță”, a anunțat campania sa.

Secret Service investighează incidentul. Împușcăturile au avut loc în apropierea lui Donald Trump, în timp ce acesta părăsea clubul său de golf din West Palm Beach, Florida, conform unor surse din cadrul forțelor de ordine.

„Președintele Trump este în siguranță în urma unor focuri de armă în vecinătatea sa. Nu există alte detalii în acest moment” a declarat duminică după-amiază purtătorul de cuvânt al lui Trump, Steven Cheung.

Potrivit surselor, două persoane au schimbat focuri de armă în afara Trump International Golf Course West Palm Beach. Atacatorii se vizau reciproc, nu pe Trump. Sursele au menționat că Trump nu a fost nicio clipă în pericol și că împușcăturile au avut loc într-o zonă din afara clubului, cunoscută pentru rata ridicată a criminalității.

Acest incident are loc la aproape exact două luni după ce Thomas Matthew Crooks l-a împușcat pe Trump în ureche la mitingul din Butler, Pennsylvania, pe 13 iulie.

Citește și