• Pe holul Primăriei Sectorului 1 au apărut mai multe statui
  • Expoziția poate fi vizitată în perioada 19 februarie – 21 martie

Iar s-au încins spiritele în Sectorul 1. Nu de la gunoaie și nici de la facturi. De data asta, din cauza unor statui dezbrăcate.

În holul Primăriei, doamna primar a lăsat sculpturile alăturate! Sunt eu cârcotaș?!“, a scris pe Facebook Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Dan Tudorache.

Și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat: „Ar fi interesant, dar în altă parte, la primărie merg să plătesc impozite.“ Apoi, au apărut titluri în presă: „Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand“, sau „Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!“.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI

Explicația a venit tot pe Facebook: „Sunt operele de artă ale absolvenților de Sculptură de la Universitatea de Artă. Expoziția e organizată de ziua lui Constantin Brâncuși“, a scris Clotilde Armand, iar studenții de la Arte o susțin.

Matei Vladimir Colțescu, student la Academia de Arte Frumoase Brera din Milano: „Nu înțeleg de ce oamenii au fost așa de scandalizați de această expoziție. Mi se pare o oportunitate bună pentru niște artiști, cel mai probabil sunt artiști tineri“.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1: „Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD sunt supărați că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările.

P.S: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși.“