• Marcel Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre avort şi despre căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.
  • „Sunt unul dintre susţinătorii familiei tradiţionale. Va trebui să dăm femeii alternativa ca ultima alegere a sa să fie avortul”, a afirmat Marcel Ciolacu.
  • Totodată, acesta a explicat de ce întreruperea de sarcină trebuie să fie ultima soluție a unei femei.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, la depunerea documentelor necesare candidaturii sale pentru preşedinţia României, ce părere are despre avort şi despre căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

„Sunt unul dintre susţinătorii familiei tradiţionale, dar eu cred – şi am avut o discuţie lungă şi cu domnul Grindeanu şi mai ales cu doamnele din echipă – va trebui în planul de guvernare să venim şi cu un plan demografic, va trebui să dăm femeii alternativa ca ultima alegere a sa să fie avortul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Totodată, acesta a explicat de ce întreruperea de sarcină trebuie să fie ultima soluție a unei femei.

Recomandări

CIOLACU, DESPRE AVORT
SAFIEDDINE A FOST UCIS
ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
VACCIN PENTRU CANCER
PLOI ÎN JUMĂTATE DE ȚARĂ

„Normal, se întâmplă să rămână însărcinată când este în studenţie, se întâmplă să rămână însărcinată când niciunul dintre parteneri nu are serviciu, atunci statul trebuie să intervină, trebuie să intervină şi să dea o alternativă, trebuie să vină cu un program social, ca ultima alegere să fie avortul”, a explicat premierul.

Citește și