• Ciolacu dezvăluie pe TikTok ce note a luat la examene.
  • Ciolacu nu a arătat diplomele în videoclip.
  • Ciolacu: „M-am apucat să caut diplomele. Oameni buni, au trecut 38 de ani!”

Ciolacu vrea să pună punct circului din jurul educației sale. Premierul României, candidat la președinție, dezvăluie ce note a luat la BAC și la Licență – 7,03 la BAC și 9 la Licență.

@marcel_ciolacu Am decis să închid acest subiect pentru totdeauna. 🤝 #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti ♬ sunet original – marcel_ciolacu

„Ca orice om, normal, aseară, după ce am terminat și cu crescătorii de oi, m-am dus acasă. Am avut proasta inspirație să dau drumul la televizor și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat.

Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani. Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele, să închidem acest circ, care la început am crezut că este unul pur și simplu într-o limită normală. 

Recomandări

ROMÂNIA, LOVITĂ DE PLOI
ISRAELUL VREA RĂZBOI CU LIBANUL
PUTIN VREA VICTORIA
BUCUREȘTI ATRAGE TALENTE
OPENAI SE DESCHIDE MAI MULT
HAI LA ARENA ELEVILOR!

Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani, când am terminat liceul. L-am luat cu media 7,03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9. 

Sper că s-a lămurit din acest moment și nu o să vină cineva acum să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani sau ce tip de stilou am folosit când am avut examenul de licență. Mulțumesc mult tare pentru înțelegere!”, a spus Ciolacu pe TikTok.

Citește și