• El a menţionat că a discutat cu preşedintele PES, Stefan Lofven, despre strategia Partidului Social Democrat pentru câştigarea alegerilor.
  • M-am bucurat să beneficiem de sprijinul consistent al familiei social-democrat europene”, a adăugat liderul PSD.
  • Nicolas Schmit, în vârstă de 70 de ani, este unicul candidat al PES pentru a conduce lista socialiştilor la alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, aflat la Roma pentru a participa la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), a declarat, vineri, că viitorul candidat al acestei familii politice pentru şefia Comisiei Europene, luxemburghezul Nicolas Schmit, actual comisar pentru muncă, este un prieten al României”.

El a menţionat că a discutat cu preşedintele PES, Stefan Lofven, despre strategia Partidului Social Democrat pentru câştigarea alegerilor. M-am bucurat să beneficiem de sprijinul consistent al familiei social-democrat europene”, a adăugat liderul PSD.

Familia social-democrată europeană s-a reunit la Roma pentru a lansa candidatul comun pentru şefia Comisiei Europene, în persoana comisarului pentru Locuri de Muncă şi Drepturi Sociale, Nicolas Schmit. Nicolas este un prieten al României, care ne-a sprijinit în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR şi în atragerea de fonduri europene suplimentare de către ţara noastră”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Politicianul luxemburghez Nicolas Schmit, în vârstă de 70 de ani, actualul comisar european pentru muncă, este unicul candidat al PES pentru a conduce lista socialiştilor la alegerile europarlamentare din iunie şi, prin urmare, pentru a conduce Comisia Europeană în legislatura 2024 – 2029.

Citește și