• Marcel Ciolacu a făcut azi o vizită în Piața 16 Februarie din S1.
  • PSD își va anunța candidatul la prezidențiale după 10 iunie.
  • Ciolacu: Avem o competiție de scris cărți, la care nu particip”.
  • Ciucă își lansează în iunie autobiografia Un ostaș în slujba țării”.

Cum s-a încălzit afară, cum a reînceput Ciolacu băile de mulțime. Ieri, premierul a fost la piața 16 Februarie din Sectorul 1, unde nu a vorbit nici despre Patriotismul economic și nici despre rachetele Patriot. A profitat, în schimb, de ocazie ca să-l atace pe partenerul de guvernare, Ciucă.

Întrebat dacă și când își va anunța candidatura la prezidențiale, președintele PSD a spus că va comunica decizia după ce trec alegerile locale și cele europarlamentare și că momentan pentru prezidențiale avem o competiție de scris cărți”, la care el nu participă.

Cu trimitere directă la autobiografia anunțată de Nicolae Ciucă, săptămâna trecută, Un ostaș în slujba țării”.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Mi-am amintit de fratele meu, care imediat după revoluție, a plecat în Germania ca mulți alți români, în căutarea unei vieți mai bune. Și simt acum, așa cum am simțit și atunci, că nu a fost nicio sărbătoare. Adevărul este că fiecare trecere definitivă peste graniță a unui român este un eșec pentru această țară, nu o sărbătoare. Fiecare mamă, fiecare frate, fiecare soră sau nepot care pleacă lasă un gol imens, atât în familia care rămâne să sufere, cât şi în comunităţile din care fac parte. Vă rog să-mi permiteți să vă cer scuze pentru că n-am putut mai mult și mai bine. Vă cer iertare că n-am fost în stare să vă ținem acasă”, a spus Marcel Ciolacu.