• PSD își alege și o nouă conducere, își modifică și statutul.
  • Președintele PSD va fi votat electronic, de pe telefon, prin cod QR.
  • PSD va avea încă 4 prim-vicepreședinți.
  • Gabriela Firea anunță că vrea să fie în echipa Ciolacu.

Pe principiul „ce știe tot satul, nu vrea să spună bărbatul”, Marcel Ciolacu nu și-a anunțat astăzi, nici măcar în interiorul partidului, candidatura pentru alegerile prezidențiale. Cu toate acestea, Consiliul Politic Național al PSD pregătește Congresul din 24 august în care Ciolacu își va anunța oficial candidatura pentru Palatul Cotroceni dar în care partidul își va alege și o nouă conducere. Mai stufoasă, pentru că sunt la guvernare.

Am stabilit cu colegii mei că o eventuală candidatură a mea nu o vor afla nici de pe FB, nici de la tv. Va fi discutată în interiorul partidului…În acest weekend voi discuta cu ei la telefon pentru că nu vorbim despre niciun secret de stat, a spus Marcel Ciolacu.

Voturile PSD îl pun pe Ciolacu în turul doi, dar mereu, de 20 de ani, președintele PSD intră primul în turul doi și iese al doilea. Practic, fiind devansat întotdeauna de candidatul dreapta, de aceea are aceste ezitări Marcel Ciolacu. Știe ce au pățit în ultimii ani toți președinții PSD.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Se va vedea dacă Ciolacu schimbă istoria, pentru că nici pe dreapta, lucrurile nu stau foarte bine. Ciucă este după Ciolacu în sondaje și tracțiunea PNL pentru Ciucă nu e foarte fericită. Importantă este și viitoarea conducere a PSD. Ciolacu nu și-a lansat candidatura pentru că va discuta cu organizațiile județene. Pe 23 va fi un consiliu în care se va stabili totul, iar pe 24 congresul, în care Ciolacu va accepta solicitarea PSD pentru candidatura la președinție.

Citește și