Mari lucrări de infrastructură care încurcă traficul rutier din Capitală, la început de an școlar. Unde ai restricții

Începe școala. Pe lângă emoțiile inerente ale elevilor, și părinții au emoții. În primul rând, că nu vor ajunge cu copilul la ora potrivită din cauza restricțiilor din trafic. În Capitală sunt în desfășurare lucrări de infrastructură care încurcă circulația rutieră. Avem marile șantiere în zona de nord pentru extinderea metroului, săpături la rețeaua de termoficare, dar și schimbarea liniilor de tramvai.

Lucrările de suprafață pentru extinderea metroului care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni afectează circulația rutieră de la intrarea de nord în București, de pe Șos. București-Ploiești. La Fântâna Miorița a dispărut câte o bandă pe sens. O altă zona intens circulată din Sectorul 1 blocată de șantier este intersecția Calea Griviței cu Bd. Ion Mihalache.

Pe bulevarde mari din tot orașul, cum ar fi Șos Pantelimon, Calea Plevnei, Bd. Mihai Bravu sunt răspândite lucrări la rețelele de termoficare. Aici se schimbă magistrale de conducte subterane care alimentează cu căldură/apă caldă zone extinse ale orașului.

Un singur șantier pentru modernizarea liniei de tramvai afectează traficul, în zona de est pe Str. Nicolae Teclu, în Sectorul 3. O altă arteră problemă este Prelungirea Ghencea din Sectorul 6, unde sunt mari întârzieri la lucrările de supralărgire a arterei.

Restricții de circulație în Sectorul 1 – extindere metrou magistrala M6 

Exit mobile version