• Marius Tucă a vorbit cu medicul român Ion Alexie, miercuri, la Aleph News
  • Este un medicament destul de bun și foarte sigur. Are efecte secundare minime, se folosește în toată lumea, a spus medicul
  • Ion Alexie: Problema este că mulți nu vor să se vaccineze. Acești oameni se vor infecta și vor împrăștia boala

Medicul român Ion Alexie, care trăiește de peste 20 de ani visul american a fost prezent, miercuri, în emisiunea lui Marius Tucă, difuzată de Aleph News.

Medicul a vorbit și despre „ivermectină”, un medicament folosit în tratarea coronavirusului.

„Este un medicament destul de bun și foarte sigur. Are efecte secundare minime, se folosește în toată lumea. Se poate folosi înainte de expunere sau după ce o persoană a fost infecatată”, a spus medicul Ion Alexie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Tatăl meu a  avut simptome, a luat acest medicament și este foarte bine. O persoană care are 100 de kilograme ia 20 de miligrame pe lună, deci șapte pastile pe lună”, a adăugat doctorul, la „Marius Tucă Show”.

Medicul stabilit în America spune că trendul este ca toată lumea să se vaccineze.

Problema este că multi nu vor să se vaccineze. Acești oameni se vor infecta și vor împrăștia boala și pandemia nu se va termina dacă nu sunt 80% dintre persoane imune”, a afirmat doctorul, la Aleph News.

Eu îi înțeleg pe oameni că le este frică, dar mulți în România nu vor să se vaccineze. Eu m-am vaccinat cu vaccinul Pfizer, apoi a venit Moderna. Cei care nu vor să se vaccineze, eu agreeez cu voi, dar trebuie să se gândească că cei care nu vor să se vaccineze sunt tineri și trebuie să se gândească la parinți. Avem icvermentina o alternativă. Dacă nu se vor vaccina și nu iau icvermentină, numărul de infecții nu va scădea”, a mai spus medicul român.