Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Astăzi vin actorul Florin Piersic Junior și publicistul Ion Cristoiu.

Inepuizabil, atent, o arde pă simplitate, dar, totuși, complexitate – nu e contradicție în termeni, căci, pe câtă vreme simplitatea e exterioară, complexitatea e construită interior, atât în el, cât și în public. După 8 ani de Freak Show, Florin Piersic vine acum cu volumul doi al acestui spectacol care se reinventează de fiecare dată când cortina e ridicată. Cu ziaristul Marius Tucă are o chimie specială, reconfortantă. Vino diseară la Marius Tucă Show să afli mai multe despre un spectacol-moleculă, un spectacol-esență, un spectacol-zigot – care crește, se divide, se divide și iar se divide.

„Toate partidele parlamentare fug de guvernare ca dracu’ de tamâie”, consideră Ion Cristoiu în Ziua Zero a desemnării premierului. În opinia sa, acesta e temeiul pentru care fiecare partid nu are, practic, nicio propunere de premier. Diseară, analizează, cu Marius Tucă, starea guvernării (sau a non-guvernării) în România.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

De la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro, începe “Marius Tucă Show”.  “Numai vești rele mai aștept / Numai vești proaste mai pot aduce / a mai murit un copac / a mai plecat o pasăre / cineva și-a tăiat sufletul într-un ciob de oglindă / undeva, în continentul iubirii, / au năvălit oamenii – cangur” (Geo Dumitrescu).