„Marius Tucă Show”. Florin Piersic Junior și Ion Cristoiu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Astăzi vin actorul Florin Piersic Junior și publicistul Ion Cristoiu.

Inepuizabil, atent, o arde pă simplitate, dar, totuși, complexitate – nu e contradicție în termeni, căci, pe câtă vreme simplitatea e exterioară, complexitatea e construită interior, atât în el, cât și în public. După 8 ani de Freak Show, Florin Piersic vine acum cu volumul doi al acestui spectacol care se reinventează de fiecare dată când cortina e ridicată. Cu ziaristul Marius Tucă are o chimie specială, reconfortantă. Vino diseară la Marius Tucă Show să afli mai multe despre un spectacol-moleculă, un spectacol-esență, un spectacol-zigot – care crește, se divide, se divide și iar se divide.

„Toate partidele parlamentare fug de guvernare ca dracu’ de tamâie”, consideră Ion Cristoiu în Ziua Zero a desemnării premierului. În opinia sa, acesta e temeiul pentru care fiecare partid nu are, practic, nicio propunere de premier. Diseară, analizează, cu Marius Tucă, starea guvernării (sau a non-guvernării) în România.

De la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro, începe “Marius Tucă Show”.  “Numai vești rele mai aștept / Numai vești proaste mai pot aduce / a mai murit un copac / a mai plecat o pasăre / cineva și-a tăiat sufletul într-un ciob de oglindă / undeva, în continentul iubirii, / au năvălit oamenii – cangur” (Geo Dumitrescu).