• Mărturia detaliată a lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Donald Trump a captat atenţia publicului şi a dezvăluit detalii umilitoare despre întâlnirea lor.
  • Majoritatea susţinătorilor lui Trump nu par să fie afectaţi de aceste dezvăluiri, continuând să îl sprijine pe fostul preşedinte.
  • Procesul a fost dominat de povestea personală a lui Daniels, acoperind mai puţin aspectele referitoare la acuzaţiile de fraudă aduse lui Trump.

Mărturia umilitoare a lui Stormy Daniels în procesul pentru fraudă al lui Trump l-a indignat fostul preşedinte, dar nu a schimbat multe opinii în rândul susţinătorilor săi, relatează The Guardian. Procesul din New York îl vizează pe Trump pentru fraudă, acuzându-l că a plătit 130.000 de dolari drept şpagă pentru a o ţine pe Daniels tăcută în zilele premergătoare alegerilor prezidenţiale din 2016. Cu toate acestea, marea parte a republicanilor continuă să creadă că este nevinovat şi nu sunt interesaţi de detaliile mărturiei lui Daniels.

Mărturia îndelungată a lui Daniels, care a petrecut peste şapte ore în faţa judecătorului, a detaliat întâlnirea sa cu Trump la un turneu de golf celebru din 2006. La vremea aceea, Trump avea 60 de ani şi un fiu nou-născut cu soţia sa, Melania. Descrierile sale au arătat presiunile la care a fost supusă de către Trump şi sentimentele sale de jenă după întâlnire.

Cu toate acestea, mărturia lui Daniels a acoperit aspectele personale şi umilitoare ale întâlnirii lor, înlocuind în mare măsură informaţiile referitoare la acuzaţiile de fraudă aduse de procurorii statului New York împotriva lui Trump. Deşi acest aspect al procesului este mai relevant, mărturia lui Daniels a captat atenţia publicului şi a creat o imagine negativă pentru Trump, fără a schimba însă percepţia majorităţii susţinătorilor săi.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE
GRECII VOR LUCRA 6/7 ZILE
DE CE NE PLEACĂ TINERII DIN ȚARĂ
CÂT DE PASIONAT EȘTI DE MUNCA TA

Citește și