• Medicul de la Casa Albă a făcut declarații neconcordante
  • Acesta a spus indirect că Trump știa de diagnostic când a fost la o întâlnire publică
  • Doctorul a declarat că Trump nu a avut simptome grave, dar alte surse îl contrazic

Medicul de la Casa Albă, Sean Conley, l-a dat de gol pe Trump. Doctorul a declarat în conferința de presă că au trecut 72 de ore de la diagnostic.

Sean Conley, medic Casa Albă: „Până acum sunt doar 72 de ore de la diagnostic. Prima săptămână de COVID, și în special ziua șapte până la 10, sunt cele mai critice în determinarea evoluției probabile a acestei boli.“

Dacă te iei după declarația medicului, Trump ar fi știut că testul este pozitiv încă de miercuri dimineață. Asta însemna că Președintele s-a dus la o întâlnire electorală conștient că poartă virusul. Presa a reacționat imediat, iar doctorul a rectificat. El spune că s-a exprimat greșit, a vrut să zică ziua a treia de boală, nu 72 de ore.  Apoi, Associated Press a scris că lui Trump i-a fost administrat oxigen la Casa Albă, înainte să plece la spital. Medicul s-a fofilat la întrebare.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Sean Conley, medic Casa Albă: A primit oxigen suplimentar? „Nu e pe oxigen acum.“ Nu a primit deloc? „Nu a avut nevoie de oxigen deloc astăzi.

Și gafele nu s-au terminat aici. A treia neconcordanță: medicul a zis că Trump a scăpat de tusea ușoară si de oboseală de joi, dar o sursă, posibil șeful cancelariei lui, a zis că starea lui de sănatate a fost îngrijorătoare.