• În videoclip, Melania a comparat munca sa cu lucrările unor artiști celebri precum Cezanne și Michelangelo.
  • Videoclipul face parte din campania de promovare a cărții sale „Melania”, care va fi lansată în octombrie.
  • Cartea va include reflecții asupra copilăriei sale în Slovenia, carierei în modeling și vieții alături de Donald Trump.

Melania Trump a discutat despre cariera de model nud din trecut în cel mai recent videoclip de promovare a noii sale carte „Melania”, scrie The Independent.

„De ce stau cu mândrie în spatele muncii mele de model nud?”, întreabă fosta primă doamnă și soția candidatului republican la președinție Donald Trump, în vârstă de 54 de ani, în videoclipul postat pe X și Instagram. „Întrebarea mai presantă este de ce mass-media a ales să analizeze celebrarea formei umane într-o ședință foto de modă?”

Trecând prin câteva exemple de figuri nud din picturi și sculpturi clasice, inclusiv lucrări ale lui Cezanne și Michelangelo, ea continuă: „Nu mai suntem capabili să apreciem frumusețea corpului uman? De-a lungul istoriei, maeștrii artiști au venerat forma umană, evocând emoții profunde și admirație. Ar trebui să ne onorăm corpurile și să îmbrățișăm tradiția atemporală de a folosi arta ca un mijloc puternic de exprimare personală.”

Recomandări

IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE

Originară din Novo Mesto, Slovenia, Melania a început modelingul la vârsta de 16 ani în Paris și Milano. Acolo l-a cunoscut pe omul de afaceri Paolo Zampolli, care a adus-o prima dată la New York în 1996 și a prezentat-o viitorului ei soț, Donald Trump, doi ani mai târziu.

Trump a angajat-o la agenția sa Trump Model Management în 1999, în timp ce se întâlneau și, în 2000, a apărut goală în revista britanică GQ, pozând la bordul avionului privat al magnatului imobiliar de lux.

Fotografiile au fost realizate de Antoine Verglas, care a declarat pentru ABC News, în timpul campaniei prezidențiale din 2016, că a respins oferte în valoare de „zeci de mii de dolari” pentru licențierea imaginilor sale către alte reviste.

El a spus că modelul a insistat să nu existe „nuditate completă” în fotografii și și-a amintit: „Melania era o persoană foarte rezervată. Cu siguranță nu era o persoană pe care să o vezi în cluburi de noapte sau ieșind mult în oraș. Destul de cu picioarele pe pământ, foarte drăguță, foarte caldă”.

Trump însuși a spus despre fotografiile anterioare ale soției sale la acea vreme: „Melania a fost unul dintre cele mai de succes modele și a făcut multe ședințe foto, inclusiv pentru coperți și reviste importante. Aceasta a fost o fotografie făcută pentru o revistă europeană înainte de a o cunoaște pe Melania. În Europa, astfel de poze sunt foarte la modă și comune.”

Noul videoclip este cel mai recent împărtășit de Melania pentru a-și promova viitoarea carte, care este în prezent disponibilă pentru precomandă prin intermediul site-ului său, la prețul de 40 de dolari pentru un exemplar standard, 75 de dolari pentru un exemplar semnat și 250 de dolari pentru o „ediție de colecție”, care vine semnată cu fotografii suplimentare și un „obiect digital de colecție”.

Ea nu a comentat încă ultima tentativă de asasinare a soțului său, care a avut loc duminică pe terenul său de golf din Florida.

Citește și