• Melania Trump a comentat despre criza costului vieții din SUA, afirmând că rezultatele alegerilor din 2020 au afectat semnificativ calitatea vieții.
  • Fosta primă doamnă a subliniat că America este mai divizată ca niciodată, evidențiind provocările la adresa libertății de exprimare.
  • Melania a folosit videoclipul pentru a promova viitoarea sa carte de memorii, intitulată „Melania”.

Melania Trump și-a spus părerea cu privire la actuala criză a costului vieții, la divizarea politică din SUA și la presupusele încercări ale administrației Biden de a-l „reduce la tăcere” pe soțul său, într-un nou videoclip care prezintă cartea sa de memorii cu titlu propriu, conform The Independent.

Fosta primă doamnă a fost vizibil absentă de pe traseul campaniei prezidențiale a soțului său și de la numeroasele apariții în instanță pe parcursul anului 2024. Scurta sa apariție la Convenția Națională Republicană din Milwaukee, în iulie, a marcat una dintre puținele ocazii în care a fost alături de soțul său de când acesta și-a lansat campania de realegere.

Acum, fostul model în vârstă de 54 de ani a decis să o folosească ca o trambulină pentru a-și promova viitoarea carte, „Melania”.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Împărtășind un videoclip pe X duminică, fosta primă doamnă a comentat starea SUA de când soțul ei a pierdut alegerile din 2020 în fața Președintelui Joe Biden.

„Rezultatele alegerilor din 2020 ne-au schimbat viețile pentru totdeauna”, a început Melania în narațiunea sa peste videoclipul promoțional în alb și negru, cu primul text publicat duminică. „Ne-au afectat calitatea vieții, costul alimentelor, al benzinei, siguranța și chiar peisajul geopolitic”, a continuat ea.

Melania nu a apărut nici măcar o dată la procesul penal de cinci săptămâni intentat lui Trump la începutul acestui an, în urma căruia fostul Președinte a fost condamnat pentru toate cele 34 de capete de acuzare de falsificare a înregistrărilor comerciale după plățile făcute vedetei de filme pentru adulți Stormy Daniels pentru a stinge zvonurile de aventură. Donald Trump neagă toate acuzațiile și neagă, de asemenea, că ar fi avut o aventură cu Daniels.

„America este mai divizată astăzi decât oricând înainte. A devenit din ce în ce mai evident că există provocări semnificative la adresa libertății de exprimare, după cum o demonstrează eforturile de a-l reduce la tăcere pe soțul meu”, conchide Melania înainte ca o imagine a viitoarei sale cărți de memorii să apară pe ecran.

Cartea este prezentată pe site-ul Melaniei ca un „portret intim al unei femei care a trăit o viață extraordinară”. Într-un anunț separat săptămâna trecută, fostul model a declarat că este o „persoană privată”, iar cartea reprezintă o oportunitate pentru ea de a-și spune „adevărul”.

O copie standard a Melaniei se va vinde cu 40 de dolari, în timp ce o copie semnată va costa 75 de dolari. Iar pentru cei care doresc fotografii bonus, acestea vor costa 250 de dolari. Cartea vine la doar câteva săptămâni după ce Trump și-a lansat propria sa carte: „Save America”.

Citește și