• Joe Biden cedează presiunilor și se retrage din cursa prezidențială.
  • După dezbaterea dezastruoasă cu Trump, Biden a continuat să facă o serie de gafe jenante.
  • La Summitul NATO, Biden l-a confundat pe Zelenski cu Putin și a numit-o pe Kamala „Vicepreședintele Trump”.
  • Zelenski îi transmite lui Biden recunoștința Ucrainei pentru tot sprijinul acordat „în cel mai dramatic moment din istorie”.

Zelenski a reacționat pe X la anunțul lui Biden că se retrage din cursa prezidențială.

Ucraina este recunoscătoare președintelui Biden pentru sprijinul său ferm pentru lupta Ucrainei pentru libertate, care, împreună cu un sprijin puternic bipartizan în Statele Unite, a fost și continuă să fie esențial.

Recomandări

CE FILME AU AVUT PREMIERA LA VENEȚIA?
PIZZA MADE BY CHATGPT
CINE DECIDE ÎN SUA
RONALDO SCRIE ISTORIE!
GAGA, PE COPERTA VOGUE
UN NOU ROL PT. MUREȘAN

Multe decizii puternice au fost luate în ultimii ani și ele vor fi amintite ca pași îndrăzneți întreprinși de Președintele Biden ca răspuns la vremuri grele. Și respectăm decizia de astăzi, dură, dar puternică.

Vom fi întotdeauna recunoscători pentru leadership-ul Președintelui Biden. El ne-a sprijinit țara în cel mai dramatic moment din istorie, ne-a ajutat să-l împiedicăm pe Putin să ne ocupe țara și a continuat să ne sprijine de-a lungul acestui teribil război.

Situația actuală din Ucraina și întreaga Europă nu este mai puțin provocatoare, dar nădăjduim sincer că leadership-ul puternic continuu al Americii va împiedica răul rusesc să reușească sau să-și valorifice agresiunea”, a scris Zelenski pe X.

Citește și