• Michelle Obama l-a acuzat pe Trump că nu a luat virusul în serios, iar acțiunile sale sunt rasiste și imorale.
  • ,,Votați cu Joe Biden, ca și cum viața voastră depinde de asta” a fost mesajul acesteia
  • Michelle Obama a avut și un mesaj special adresat femeilor

Fosta Prima Doamnă Michelle Obama s-a adresat cetățenilor americani înainte de alegeri, printr-o campanie video în care susține că Donald Trump și aliații săi nu fac altceva decât să fie rasiști și să ,,stârnească temeri despre americanii de culoare, relatează CNN

Michelle Obama mai spune că aceștia mint despre cum vor distruge suburbiile, punând totul pe seama a ceva ce a fost doar o mișcare pașnică pentru solidaritatea rasială”.

Michelle Obama: „Ce face Donald Trump este fals, imoral și rasist”

,,În acest moment, Președintele și aliații săi încearcă să își verse frustrarea și să mute atenția publicului de la ei asupra altora. Ce face președintele este clar fals. E imoral și da, e rasist”

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Michelle Obama a numit această eră Americană ca fiind ,,dificilă și confuză”, avertizând că Trump e bun la ,,a folosi frica și minciuna drept instrumente prin care să câștige”.

,,Rasismul, frica, diviziunea, acestea sunt arme puternice, care pot distruge această națiune, dacă nu suntem atenți. Către toți tinerii de culoare, către toți cei care se simt frustrați și alienați de întregul sistem: Vă înțeleg. Chiar vă înțeleg.

Priviți adânc în inimile voastre, și în conștiința voastră, iar apoi, votați-l pe Joe Biden de parcă viața voastră depinde de asta. Vreau ca toți cei care sunt încă indeciși legat de cui să acorde votul, să se gândească la toți oamenii ca mine și strămoșii mei, la toate milioanele de oameni care au luptat și au murit și au fost folosiți ca sclavi – totul pentru a construi această țară”, spune Michelle Obama.

Michelle Obama îl acuză pe Trump că nu a luat virusul în serios

Pe lângă toate aceste mesaje puternice, Obama s-a legat și de eșecul lui Trump în a gestiona pandemia, îndemnând americanii să ,,arunce un ochi la restul lumii” și să compare modalitățile altor țări de a ține pandemia în frâu cu modalitatea Statelor Unite.

În acest context, Michelle Obama a afirmat: ,,Și celelalte țări au avut resurse similare cu ale noastre pentru a preveni răspândirea virusului. Dar ce n-au avut, este lupta cu acest președinte, care n-a luat virusul în serios, ci doar a continuat să spună ,,că va trece”

Fosta Prima Doamnă a avut și un mesaj special adresat femeilor, subliniind faptul că Trump nu creează un mediu prielnic familiilor și copiilor.

,,Toți vrem să ne vedem copiii întorși în siguranță la școală. Dar ca mamă, e îngrozitor să mă gândesc la toți acești tineri- care până ieri, erau doar niște micuți- și la felul în care stau carantinați în apartamente, fără sprijin, fără posibilitatea de a se întoarce acasă, în mijlocul unei pandemii care continuă să facă victime”, a mărturisit Michelle Obama.