• Ministrul britanic al Sănătăţii a stârnit furie după ce îndemnat oamenii să nu se „ferească” de coronavirus.
  • Oficialul guvernamental și-a cerut scuze la scurt timp după incident.
  • Sajid Javid: „A fost o exprimare neinspirată și îmi cer sincer scuze”

Ministrul britanic al Sănătății, Sajid Javid, și-a cerut scuze și a șters un tweet prin care îndemna oamenii să se vaccineze și să nu se „ferească” de coronavirus. Oficialul a spus că „a fost o exprimare neinspirată”, transmite Reuters.

Javid, care l-a înlocuit pe Matt Hancock în funcţia de ministru al sănătăţii luna trecută, după ce predecesorul său a demisionat pentru că a încălcat regulile COVID sărutând o asistentă în biroul său, şi-a început activitatea îndemnând oamenii să înveţe să trăiască cu virusul. Ca urmare a valului de critici, oficialul guvernamental și-a cerut scuze la scurt timp după incident.

„A fost o exprimare neinspirată și îmi cer sincer scuze”, a revenit ministrul, explicând că nu făcea altceva decât să își exprime recunoștința pentru faptul că vaccinul ajută la lupta împotriva coronavirsului și la revenirea la o viață normală.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

″Vă rog – dacă nu aţi făcut-o încă – faceţi-vă vaccinul, pentru că trebuie să învăţăm să trăim cu acest virus, în loc să ne ferim de el″⁣, a scris sâmbătă, într-un tweet, Sajid Javid.