• Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a lansat Campania „Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc”
  • Aceasta este o inițiativă care își dorește să impulsioneze mobilizarea pentru un mediu curat, peste tot în țară
  • Premierul Florin Cîțu și vicepremierul au anunțat și ei că se vor implica în această campanie

Ministul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus, joi, la Aleph News, că susține proiectul „Vinerea verde”, lansat de Ministerul Mediului

„Voi veni la serviciu cu o mașină electrică”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a lansat Campania „Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc”, o inițiativă care își dorește să impulsioneze mobilizarea pentru un mediu curat, peste tot în țară.

Recomandări

PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
ZELENSKI CÂȘTIGĂ PRIMA RUNDĂ
SUMARIN RUSESC, REPERAT ÎN LARGUL COASTEI DE VEST A SCOȚIEI
CHINA TRIMITE DOI URȘI PANDA ÎN AUSTRALIA
CHATBOTUL A.I. DE LA META NU VINE ÎN EUROPA
ZELENSKI: PUTIN NU VA PUNE CAPĂT RĂZBOIULUI

Și premierul Florin Cîțu a spus că se alătură acestei campanii și a precizat că nu este o noutate să meargă pe jos: „Dacă ninge, îmi iau o geacă”.

Merg pe jos de foarte multe ori. În timpul săptămânii, când vremea e frumoasă, merg pe jos. Așa voi merge și vineri, nu e ceva nou pentru mine”, spune Florin Cîțu.

Vicepremierul Dan Barna spune că va merge vineri la birou „pe jos sau cu trotineta”, pentru a marca debutul campaniei Ministerului Mediului „Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc”.

„Încă nu m-am decis dacă vin pe jos, foarte probabil, sau voi veni cu trotineta. E o decizie pe care o voi lua până mâine dimineață (vineri – n.r.). Oricum, nu voi veni cu mașina”, a declarat vicepremierul Dan Barna.