• În București, „Simfonia Apei”, impune restricții în trafic de vineri până duminică în Piața Unirii.
  • Infotrafic anunță rute alternative pentru a ajunge la munte sau la mare.
  • Restricții sunt și parcările din zona Romaero Băneasa pentru „Summer in the City – Concert 50 Cent”.

Fii atent pe unde mergi cu mașina în minivacanță. Poți să stai mult în trafic sau să găsești drumul închis.
Sunt evenimente culturale în mai multe zone din București, iar în țară sunt restricții în trafic pe Valea Oltului, Valea Prahovei și spre litoral.

Ce trebuie să știi despre rutele aglomerate sau închise în minivancanța de Sfânta Maria

Avem restricții pentru evenimentul străzi deschise București-Promenadă urbană. Sunt restricții pe Calea Victoriei, pe sectorul cuprins între Bulevardul Dacia și Splaiul Independenței, însă se poate circula prin intersecții.

Este restricționat aici traficul până la ora 23. De asemenea, pentru evenimentul care va avea loc duminică la Romaero Băneasa, Summer in the City, concert 50 Cent, vom avea restricții în zona parcării pentru tronsonul de drum cuprins între Bulevardul Aerogării și intrarea la Romaero Băneasa, începând cu ora 18 din această seară. 

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Cum se circulă în țară, când majoritatea bucureștenilor merg spre munte sau spre mare?

Sunt valori de trafic crescute atât spre litoral, cât și spre munte, spre Brașov și Sibiu, astfel că pe drumurile către litoral, dar și pe drumul național 1 spre Brașov sau pe Valea Prahovei sau pe Valea Oltului, sunt impuse restricții de trafic și rute alternative, astfel că, dacă vrei să ajungi spre litoral, poți folosi din București DN2 Urziceni, Slobozia, Hârșova, sau să mergi spre Fundulea DN3 Lesliu-Gară-Drajna, sau A2-Petești, sau din București pe DN2 Drajna, DN21 Călărași.

De asemenea, dacă vrei să ajungi mai repede la munte, în loc de a folosi Valea Prahovei, poți merge pe autostrada A3-Ploiești-Cheia – DN1A – Brașov, sau dinspre București pe A1-Pitești – Câmpulung – DN73 – Râșnov, sau poți folosi drumul spre Târgoviște, apoi câmpul lung Râșnov. Sunt variante mult mai scurte pentru a ajunge către munte.

Dacă vrei să ajungi spre Sibiu și de aici spre zona Transilvaniei, ai o singură variantă la dispoziție, și anume Valea Oltului, unde se circulă de asemenea aglomerat. 

Trebuie să ai nervi puternici ca să treci de zonele aglomerate, pentru că nu există altă variantă mai scurtă către munte pentru a ocoli Valea Oltului.

Ne înarmăm cu răbdare.

Citește și