• Moțiunea simplă depusă împotriva ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a fost respinsă marți de senatori
  • Au fost înregistrate 55 de voturi „pentru” și 72 „împotrivă”
  • Social-democrații l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”

Moțiunea simplă depusă împotriva ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a fost respinsă marți de senatori. Au fost înregistrate 55 de voturi „pentru” și 72 „împotrivă”.

Moțiunea simplă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”, depusă de 41 de senatori, a fost respinsă marți. Au fost înregistrate 55 de voruti „pentru”, 72 „împotrivă” și o abținere.

Social-democrații l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

Recomandări

POFTIM CULTURĂ!
INSIDE OUT 2 BATE RECORDUL
LE ZBOARĂ PROBLEMELE
ADIO, RISIPĂ, BUN VENIT, RECICLARE!
MACRON CERE BARAJ ÎMPOTRIVĂ EXTREMEI DREPTE
TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE

Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. (…) Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului. Debirocratizarea este una dintre temele lui cu care și-a făcut campanie. Dacă ne uităm în toate mesajele antreprenorilor care au aplicat la măsurile doi și trei, veți vedea că este o bicrocrație infernală. Kafka ar fi fost invidios pe Năsui. Debicrocratizare este doar un slogan”, spunea Radu Oprea, senator PSD.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, le-a reproșat senatorilor PSD că l-au chemat în Parlament pentru că a „închis robineți de bani care mergeau către niște mafii politice” și a spus că nu se lasă intimidat de moțiunea simplă din Senat.

Din aceste moțiuni reiese un clasament al fricii PSD și al fricii unui vechi sistem de a face politică. Mai întâi Vlad Voiculescu și apoi eu. Sunt cumva invidios pe Vlad că l-ați luat înainte, înseamnă că a deranjat interesele dvs poate chiar mai mult mai mult decât mine, dar promit că voi face mai bine”, spune Claudiu Năsui.