• Ea a postat o fotografie cu el după ce a câștigat Ladies Club Championship la Trump International Golf Club din West Palm Beach, Florida.
  • Într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, Trump a declarat că a început să joace golf la vârsta de 2 ani.
  • „Mass-media îl face pe bunicul meu să pară o persoană diferită, dar eu îl cunosc așa cum este el. Este foarte grijuliu și iubitor, vrea cu adevărat ce este mai bun pentru această țară”, a spus Kai Trump.

Kai Trump, nepoata în vârstă de 17 ani a fostului președinte Donald Trump, a urcat pe scenă miercuri seara la Convenția Națională Republicană din Milwaukee, devenind primul membru al următoarei generații Trump care intră în arena politică, scrie Yahoo News.

Fiica lui Donald Trump Jr. și a fostei sale soții, Vanessa Trump, Kai a fost prezentată de tatăl său înainte de discursul acestuia, parte a unei serii care a precedat primul discurs oficial al candidatului la funcția de vicepreședinte, J.D. Vance, după ce a fost ales pentru această funcție.

Adolescenta mândră și-a numit bunicul o „inspirație” și a încercat să prezinte latura mai „normală” a celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Este doar un bunic normal, ne dă bomboane și sucuri când părinții noștri nu se uită”, a spus ea.

„Când am ajuns pe lista de onoare, a tipărit-o pentru a le arăta prietenilor săi cât de mândru era de mine”.

Cu toate acestea, ea a făcut ecou tatălui și bunicului ei atunci când a criticat tratamentul pe care i l-a aplicat presa. „Mass-media îl face pe bunicul meu să pară o persoană diferită, dar eu îl cunosc așa cum este el. Este foarte grijuliu și iubitor, vrea cu adevărat ce este mai bun pentru această țară”.

La fel ca bunicul ei, Trump, este o jucătoare avidă de golf, iar conturile ei de social media sunt dedicate în mare parte acestui sport.

Ea a postat o fotografie cu el după ce a câștigat Ladies Club Championship la Trump International Golf Club din West Palm Beach, Florida. Într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, Trump a declarat că a început să joace golf la vârsta de 2 ani și a creditat-o pe mama sa pentru că a inițiat-o în acest sport.

La convenție, Kai a spus că discută frecvent despre golf cu ea. „Mă sună în mijlocul zilei de școală să mă întrebe cum merge jocul meu de golf și îmi spune totul despre al lui. Dar apoi a trebuit să îi amintesc că sunt la școală și că trebuie să îl sun mai târziu”.

Citește și