• Fred Trump III, nepotul fostului Președinte, a declarat că observă semne de demență la Donald Trump.
  • Fred Trump III l-a acuzat pe fostul Președinte că nu respectă scenariul în timpul aparițiilor sale publice.
  • Fred Trump III a discutat despre istoria familiei sale cu demența și a menționat cum aceste probleme afectează percepția sa asupra comportamentului lui Donald Trump.

Donald Trump prezintă semne care corespund istoriei sale familiale de demență, potrivit lui Fred Trump III, nepotul fostului Președinte, scrie The Independent.

„Semnele de avertizare” sunt evidente, a declarat Fred Trump III în timpul unui interviu acordat vineri emisiunii The Dean Obeidallah, acuzându-l pe fostul Președinte că nu respectă scenariul în timpul aparițiilor din campanie.

„Știu ce am văzut la bunicul meu. Știu ce am văzut la sora mai mare a lui Donald, mătușa mea Maryanne”, a declarat Fred Trump.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

„Pur și simplu, cunosc semnele de avertizare de la ambii bunici ai mei”, a adăugat el. „Vărul lui Donald, John Walters, avea demență. Este o boală de familie. Nu sunt fericit în legătură cu asta”. The Independent a contactat campania Trump pentru comentarii.

Fred Trump III este fratele psihologului și scriitoarei Mary Trump și fiul cel mare al răposatului frate mai mare al lui Donald Trump, Fred Trump Jr. El a apărut ca un alt critic vocal al fostului Președinte din cadrul propriei sale familii.

În iulie, Fred Trump III a sprijinit-o pe rivala unchiului său pentru Casa Albă, Kamala Harris.

Iar într-un volum de memorii care a apărut în aceeași lună, „All in the Family: The Trumps and How We Got This Way”, nepotul fostului Președinte l-a acuzat pe Trump că s-a gândit cu voce tare dacă persoanele cu dizabilități ar fi mai bine să moară în loc să provoace cheltuieli pentru îngrijitorii lor.

Comentariul a venit ca un șoc, scrie Fred Trump, deoarece propriul său fiu, William, a fost diagnosticat de mic copil cu o tulburare convulsivă rară care a provocat daune cognitive și fizice semnificative.

Donald Trump a declarat că l-a sprijinit pe Fred Trump III, a contribuit la un fond pentru susținerea lui William și a prezentat familia unor oficiali de la National Institutes of Health care ar putea oferi asistență.

„L-am ajutat atât de mult, mai mult decât oricine altcineva în viața lui, și acestea sunt mulțumirile pe care le primesc. Am aranjat chiar o întâlnire cu NIH și cu cei mai buni medici din țară, vorbind despre fiul său, care este handicapat”, a declarat Donald Trump într-o declarație pentru Washington Post, acuzând-o pe colega sa Mary Trump, critic al familiei, că l-a convins pe Fred să scrie cartea sa.

Problema vârstei și a capacității mentale a fost centrală în timpul cursei prezidențiale din 2024, deoarece numeroși democrați s-au întrebat dacă Joe Biden avea capacitatea mentală de a câștiga înainte de a se retrage din campania sa de realegere.

Citește și