• Prestația sa în cadrul dezbaterii împotriva lui Trump de joi seară a fost descrisă drept un dezastru total” de către unii membri ai propriului partid.
  • The New York Times l-a îndemnat pe președinte să renunțe la cursă pentru a da altui candidat o șansă mai bună de a-l învinge pe Trump.
  • La un miting în Carolina de Nord, Biden a părut să recunoască criticile, dar a adoptat un ton sfidător.

Joe Biden l-a atacat pe Donald Trump la un miting, la o zi după performanța șocantă” a președintelui într-o dezbatere directă, scrie Sky News.

Prestația sa în cadrul dezbaterii împotriva lui Trump de joi seară a fost descrisă drept un dezastru total” de către unii membri ai propriului partid, după ce a făcut o pauză și s-a împiedicat pe parcurs, ceea ce a determinat apeluri pentru ca acesta să se retragă.

Adăugându-se la aceste apeluri, The New York Times l-a îndemnat pe președinte să renunțe la cursă pentru a da altui candidat o șansă mai bună de a-l învinge pe Trump.

Recomandări

TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE
JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
TYLA E „CEL MAI BUN ARTIST NOU"
TREI CAI GALOBEAZĂ LIBERI PRIN LONDRA
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE

Biden a fost un președinte admirabil”, a declarat ziarul într-un articol al consiliului său editorial. Dar cel mai mare serviciu public pe care Biden îl poate face acum este să anunțe că nu va continua să candideze pentru realegere”.

Acesta a adăugat: Așa cum stau lucrurile, președintele este angajat într-un joc de noroc nesăbuit. Există lideri democrați mai bine echipați pentru a prezenta alternative clare, convingătoare și energice la o a doua președinție Trump. Nu există niciun motiv pentru ca partidul să riște stabilitatea și securitatea țării forțând alegătorii să aleagă între deficiențele lui Trump și cele ale lui Biden”.

Biden a încercat să înăbușe neliniștile de la prestația sa. La un miting în Carolina de Nord, el a părut să recunoască criticile, dar a adoptat un ton sfidător.

Nu mai merg la fel de ușor ca înainte, nu mai vorbesc la fel de lin ca înainte, nu mai dezbat la fel de bine ca înainte, dar știu ce știu”, a spus Biden. Știu cum să spun adevărul”.

Vă dau cuvântul meu de Biden, nu aș candida din nou dacă nu aș crede, din toată inima și din tot sufletul, că pot face acest lucru”, a spus el la miting.

Citește și