• Replica a venit după ce Ciolacu l-a ironizat pe partenerul său de coaliție pe tema cărții sale autobiografice.
  • „Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat”, a scris Ciucă pe Facebook.
  • „O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a declarat Ciolacu.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, i-a întors atacul premierului Marcel Ciolacu, care l-a ironizat pe tema cărții sale, și îi promite cadou un exemplar.

„Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către inițiative caritabile”, a scris Ciucă pe Facebook.

După ce o investigație a dezvăluit că PNL a cheltuit milioane de euro pentru promovarea cărții lui Nicolae Ciucă, premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, în timpul unei conferințe de presă, despre banii plătiți de PNL din fonduri publice pentru producerea și montarea panourilor care promovează volumul, panouri care au împânzit țara.

Recomandări

KATE E CANCER FREE
TRUMP O CRITICĂ PE HARRIS
MÎNZATU E COMISARUL MUNCII?
POLITICA DEZUMANIZEAZĂ
BARNIER E SUSȚINUT
CUM ÎNȚELEGEM VISELE?

Replica a venit după ce Ciolacu l-a ironizat pe partenerul său de coaliție pe tema cărții sale autobiografice.

„Am înțeles că au fost folosite fondurile la lansarea unei cărți. O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a declarat Ciolacu.

PNL a recunoscut că publicitatea cărții, care a intrat în a patra lună, costă  510.000 de euro pe lună, aici intrând chiria expunerii publicitare, TVA și taxele locale. Partidul a mai achitat din bani publici încă 450.000 de euro pentru producerea și montarea panourilor care promovează cartea lui Nicolae Ciucă. Cu totul, deja a costat 2 milioane de euro și merge la 4 milioane până în noiembrie. 

Citește și