• Ciucă îl acuză pe Ciolacu de blocarea accesului României la fondurile din tranșa a treia a PNRR.
  • Într-o postare pe Facebook, Nicolae Ciucă îî transmite lui  Marcel Ciolacu că nu poate evita „problemele reale ale României”.
  • „Începe să fie inflație de cuvântul asumare.  Aș vrea să aud mai mult despre rezolvare”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă îl acuză pe Marcel Ciolacu de blocarea accesului României la fondurile din tranșa a treia a PNRR, în contextul în care Comisia Europeană a anunțat, marți, că țara noastră va primi doar o parte din cele aproximativ 2 miliarde de euro aferente, întrucât nu a îndeplinit toate jaloanele asumate.

„Domnule Ciolacu, trecem de la fapte la vorbe? În mandatul meu am atras 6,3 miliarde de euro din PNRR, respectând toate jaloanele necesare. Acestea sunt fapte, nu retorică. Astăzi, problema este la dvs. Guvernul pe care îl conduceți a blocat accesul la fondurile din tranșa 3, din cauza celor 6 jaloane esențiale nefinalizate.”

Într-o postare pe Facebook, Nicolae Ciucă îî transmite lui  Marcel Ciolacu că nu poate evita „problemele reale ale României”:

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE

„Nu e vorba de colaborare bună sau demisii de formă. Românii așteaptă rezultate, nu explicații și somnifere electorale. Finalizați reformele și deblocați fondurile – aceasta e singura cale de a merge înainte. Nu puteți câștiga alegerile prezidențiale evitând problemele reale ale României.”

Citește și