• Ciucă își lansează cartea într-un podcast sau într-o emisiune TV.
  • 4 mil.€ costă promovarea cărții lui Ciucă.
  • Cristoiu: E o carte de campanie electorală.
  • Cristoiu: E ca o carte de Creangă, fără harul lui Creangă.

Cartea despre care s-a vorbit cel mai mult în România de la Revoluție încoace e mai aproape decât credeai. Din weekend, Ciucă devine scriitor cu acte-n regulă. Ieri își promova cartea cu imagini de la războaiele din Irak și Afganistan, azi e pregătit de lansare. Scriitorii consacrați sunt suprinși: Cartea „În slujba țării” nu vede lumina zilei într-o librărie, ci pe ecrane. Ori un podcast, ori la o emisiune TV, unde șeful PNL își propune să arate că el trebuie să fie noul Iohannis.

„Toți ochii pe mine!”, îndeamnă Ciucă pe site-ul lui! „Cartea e ceva special. Ce aflați acolo, nu mai vedeți nicăieri în altă parte” – e mesajul lui Ciucă.

„Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experienţele mele personale şi profesionale, dar şi despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, spune Ciucă.

Recomandări

TRUMP E ATACAT
CE VREA ISRAELUL
UNDE SE ASCUND OLIGARHII?
VILLA PALMIERI E SCOASĂ LA VÂNZARE
BORIS INUNDĂ EUROPA
PROPUNEREA LUI MACRON

Totul cu scopul de a amortiza cele 4 milioane de euro împrăștiate pe marginea drumurilor din România cu panouri publicitare în slujba campaniei sale.

Citește și