• Cartea lui Ciucă se va numi „În slujba țării”.
  • PNL a plătit peste 4 miloane de euro pentru cartea lui Ciucă.
  • Sondaj CURS: Turul doi la prezidențiale va fi între Ciolacu și Ciucă.

Panică națională, am rămas fără ostaș în slujba țării! Cartea lui Ciucă a apărut în lista Bibliotecii Naționale cu cărți care urmează să fie lansate, doar că numele nu se potrivește cu afișele de promovare cu care PNL-ul a umplut țara. „În slujbă țării” o să fie numele oficial pe care l-a cofirmat și ostașul Ciucă care și-a mai domolit așteptările față de carte. Nu se așteaptă să fie vreun best-seller pentru că e doar o autobiografie cu povestea vieții lui.

Nici vorbele rele nu îl descurajează pe ostaș. Chiar dacă a fost ironizat de multă lume, el spune că „În slujba țării e un exercițiu de transparență și dialog cu poporul”.

Producătorii filmului Moromeții nu s-au abținut și l-au parodiat și ei pe Ciucă. În campania de promovarea a filmului Moromeții 3 a apărut un afiș cu mesajul „Un pălmaș din talpa țării”.

Recomandări

E VINOVAT
A.I. VA PREZICE PANDEMIILE
VINE VREMEA RECE
ELEVII ÎNVAȚĂ CU A.I.
OLD BUT GOLD
ÎNCEPE WOMEN RALLY

Scriitor, scriitor, dar până iese cartea, Ciucă are un partid de condus.

Așa că a ieșit să vorbească despre neînțelegerile din coaliție și a spus că PNL-ul rămâne la guvernare chiar dacă acum nu se mai înțelege prea bine cu PSD. Asta după ce mai mulți lideri locali din PNL i-au cerut să retragă partidul de la Guvernare. Acesta le-a mai spus psd-iștilor că dacă vor să scape de el și de PNL trebuie să își asume și să-i spună asta în mod direct.

Citește și