Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Liderul PNL a strâns 1,6 milioane de semnături

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus miercuri candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Liberalii au depus, potrivit lui Ciucă, 1,6 milioane de semnături de susţinere a candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

„Situaţia internaţională s-a schimbat şi vedem că se schimbă, din păcate, din ce în ce mai des. Ca atare, avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări, provocări de natură economică, provocări de natură socială, provocări de natură care să afecteze democraţia. Trebuie să vedem şi să găsim soluţii pentru viitorul copiilor noştri, pentru siguranţa noastră ca naţiune. Ca atare, venim cu o viziune de dreapta. România are nevoie de o viziune de dreapta şi o persoană în măsură să implementeze această viziune. Mă bazez foarte mult pe Partidul Naţional Liberal”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că PNL aste cel mai vechi partid politic din România şi din Uniunea Europeană.

„Discutăm de un partid care este angajat de fiecare dată şi responsabil pentru toate proiectele politice pe care şi le-a asumat. Şi de data aceasta Partidul Naţional Liberal vine cu un proiect pentru familie, comunitate şi ţară. Mă bazez foarte mult pe onoarea şi credinţa oamenilor de dreapta în acest proiect şi mă refer la ceea ce am susţinut şi la Consiliu, Partidul Naţional Liberal vine cu o viziune pentru o Românie prosperă şi sigură. România are capacitatea să asigure siguranţa cetăţenilor şi aici discutăm de siguranţa economică, siguranţa socială, siguranţa în comunităţi, în şcoală, siguranţa pentru a demara o afacere şi, bineînţeles, capacitatea de a face faţă tuturor provocărilor externe. Ca atare, voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte important, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, încheie Ciucă.

El nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor prezenţi.

Exit mobile version