• Sondajele nu arată foarte bine dacă Ciucă va candida la prezidențiale.
  • După Congres ar putea să își anunțe candidatura și Ciolacu.
  • Un proiect PNL – PSD pentru un candidat comun nu mai este viabil.

Nicolae Ciucă vrea să îți fie Președinte. Nu se poate înscrie în cursa prezidențială până nu obține aprobarea partidului, însă pare că e doar ceva formal. S-ar putea să avem suprize mari.

Ciucă are planuri mari. Cum s-a decis?

Liderii partidului liberal au spus că și-l doresc pe Președintele ales să candideze la funcția supremă în stat. Până acum nu a fost luată o decizie și nici Nicolae Ciucă nu a anunțat că va candida. Este o chestiune formală ca liderul partidului să candideze la alegerile prezidențiale, însă Ciucă nu a făcut acest lucru până acum.

După ce, la invitația Președintelui Iohannis, a fost prezent la Summit-ul NATO de la Washington, Nicolae Ciucă a declarat că va fi candidatul partidului pentru viitoarele alegeri. Este posibil să fi avut și susținerea Președintelui, care este și el plecat tot din PNL. Sondajele nu arată foarte bine dacă Ciucă va candida la prezidențiale.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Cine și-a mai anunțat candidatura la alegerile prezidențiale?

Din partea AUR candidează George Simion, Președinta USR, Elena Lasconi, a anunțat și ea că va candida la alegerile prezidențiale, dar și că și-ar dori o alianță cu PNL.

Citește și