• Nuclearelectrica anunță că Unitatea 1 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National în dupa-amiaza zilei de 19 octombrie.
  • Specialiștii CNE Cernavoda investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National.
  • Deconectarea automata a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National, precum și lucrările de remediere nu au impact asupra securității nucleare a reactorului, personalului unității, populației și mediului înconjurător.

Nuclearelectrica anunţă că miercuri după-amiaza Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă s-a deconectat automat de la sistemul energetic naţionaldin cauza unei disfuncţionalităţi în partea clasică a unităţii, fără impact pe partea nuclear.

Potrivit Nuclearelectrica, specialiştii CNE Cernavodă investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional.

Deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional, precum şi lucrările de remediere nu au impact asupra securităţii nucleare a reactorului, personalului unităţii, populaţiei şi mediului înconjurător” , transmite Nuclearelectrica.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU