• O femeie a intrat în sediul PSD, din bulevardul Kiseleff nr.10.
  • Aceasta s-a dezbrăcat și s-a automutilat, luni seară, în încinta partidului.
  • O angajată a partidului social-democrat a avut o cădere nervoasă

O femeie a intrat în sediul PSD, a distrus bunuri, s-a automutilat și s-a dezbrăcat.

Urmare a apelului 112 cu privire la incidentul din bvd. Kiseleff nr.10 prin care s-a semnalat faptul că o femeie, în vârstă de 32 de ani, angajată ca specialist Relații Publice în cadrul PSD din sediul Kiseleff nr.10, se automutileză. La fața locului a fost direcționată o patrulă de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, care au identificat-o la scurt timp după ce aceasta și-a provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Ciolacu: „A avut o depresie”

La momentul intervenției, persoana în cauză a fost gasită dezbracată. La fața locului a fost solicitată ambulanța pentru acordare primului ajutor și transportarea la cel mai apropiat spital.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că angajata partidului a „avut o depresie”. „S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. A venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a spus Marcel Ciolacu, pentru G4Media.ro.