O angajată a PSD a pătruns în sediul de pe Kiseleff, s-a dezbrăcat și s-a automutilat. Marcel Ciolacu: „A avut o depresie”

psd-sediu-kiseleff

psd-sediu-kiseleff

O femeie a intrat în sediul PSD, a distrus bunuri, s-a automutilat și s-a dezbrăcat.

Urmare a apelului 112 cu privire la incidentul din bvd. Kiseleff nr.10 prin care s-a semnalat faptul că o femeie, în vârstă de 32 de ani, angajată ca specialist Relații Publice în cadrul PSD din sediul Kiseleff nr.10, se automutileză. La fața locului a fost direcționată o patrulă de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, care au identificat-o la scurt timp după ce aceasta și-a provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Ciolacu: „A avut o depresie”

La momentul intervenției, persoana în cauză a fost gasită dezbracată. La fața locului a fost solicitată ambulanța pentru acordare primului ajutor și transportarea la cel mai apropiat spital.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că angajata partidului a „avut o depresie”. „S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. A venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a spus Marcel Ciolacu, pentru G4Media.ro.

Exit mobile version