O femeie, arestată după ce le-a spus copiilor din fața unei sinagogi că „Hitler ar fi trebuit să-i ucidă”

o femeie a fost arestantă în new york

O femeie a fost arestată în New York și acuzată de hărțuire după ce le-a spus copiilor din fața unei sinagogi că „Hitler ar fi trebuit să-i ucidă”, potrivit poliției.

Divizia de infracțiuni motivate de ură a Departamentului de Poliție din New York (NYPD) a anunțat pe Twitter că o femeie, identificată ca fiind Christina Darling, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată vineri și acuzată de infracțiune motivată de ură – hărțuire, hărțuire în formă agravantă și comportament dăunător pentru un copil.

Incidentul a fost raportat pentru prima dată de poliția din New York la începutul acestei săptămâni, după ce a postat pe Twitter o înregistrare video de supraveghere în care se cerea ajutorul publicului pentru identificarea femeii. În videoclip, Darling poate fi văzută mergând pe o stradă din cartierul Marine Park din Brooklyn spre un grup de copii, ale căror imagini sunt estompate.

Poliția din New York a declarat că femeia a scuipat pe copii

Pe lângă declarațiile antisemite adresate copiilor, femeia a mai și „scuipat pe copil”, a declarat poliția pentru Newsweek.

Darling a fugit de la locul faptei pe jos, îndreptându-se spre Kimball Street, dar a fost arestată în cele din urmă o săptămână mai târziu. „Nu au fost raportate răniri în urma acestui incident”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din New York.

Tatăl copiilor, Aryah Fried, a declarat pentru CBS 2 New York: „Aș spera că ea înțelege gravitatea a ceea ce a făcut… Să faci asta oricui este evident problematic, dar ca un adult să facă asta unui copil este pur și simplu dincolo de nebunie”.

Exit mobile version