O fetiță din Alba, mușcată de față de un câine Husky. Proprietara animalului a făcut infarct și a murit

husky-alba

husky-alba

O fetiță în vârstă de 12 ani a fost mușcată de un câine Husky, în timp ce se afla în curtea vecinei. Rănită la față, minora a început să țipe de durere, iar stăpâna patrupedului a suferit un șoc, a căzut la pământ și a murit.

Fetiţa venise cu bunica ei în curtea unei vecine de 67 de ani, din localitatea Tăuţi, comuna Meteş. La un moment dat, copila s-a dus la câine să se joace cu el. Animalul a devenit agitat, apoi agresiv şi, pe neaşteptate, a atacat, potrivit stirileprotv.ro.

Când a văzut copila plină de sânge, proprietara câinelui a alergat să îi acorde primul ajutor. În grabă, ar fi vrut să intre în casă după pansament pentru rănile fetiţei, dar a căzut la pământ. O ambulanţă a ajuns repede la faţa locului şi medicul a început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Sursa citată notează că femeia ar fi făcut stop cardio-respirator, din cauza sperieturii. Fetița a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri, iar de aici a fost transportată la o unitate medicală din Târgu Mureș, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Victima are multiple plăgi muscate la nivelul feţei, fiind echilibrată hemo-dinamic.

„Minora i-ar fi cerut femeii să îi permită să se joace cu câinele familiei, iar la un moment dat fetiţa a fost muşcată de câine de faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a spus Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba, potrivit sursei citate.

Exit mobile version