O statuie care îl înfățișează pe Donald Trump dezbrăcat a fost expusă lângă Las Vegas. Republicanii o numesc „deplorabilă”

O statuie care îl înfățișează pe Donald Trump dezbrăcat a fost catalogată drept „deplorabilă” de către republicani după ce a fost expusă lângă Las Vegas, scrie Sky News.

Efigia fostului președinte al SUA în pielea goală a fost expusă pe un teren de lângă o autostradă din Nevada.

Nu este clar cine se află în spatele sculpturii, Partidul Republican din Nevada declarând că „condamnă cu fermitate această statuie deplorabilă”.

„În timp ce familiile trec prin Las Vegas, ele sunt obligate să vadă această marionetă ofensatoare, concepută intenționat pentru a șoca, mai degrabă decât pentru un dialog semnificativ”, a adăugat acesta.

„Președintele Trump și republicanii se concentrează pe obținerea rezultatelor care contează – reducerea inflației, securizarea frontierelor noastre, crearea de locuri de muncă și asigurarea unui viitor mai luminos pentru toți americanii. În timp ce democrații, în special Kamala Harris, continuă să prioritizeze valoarea șocului în detrimentul substanței”.

Un purtător de cuvânt al artistului anonim din spatele lucrării a declarat că instalația se numește Crooked and Obscene.

Aceștia au declarat postului local de televiziune KSNV că statuia are „43 de picioare înălțime, 10 picioare lățime… cântărește 6 000 de kilograme și este făcută din spumă peste armătură”, adăugând că intenționează să „aprindă conversațiile”.

Exit mobile version