• Ciolacu își depune candidatura în interiorul PSD.
  • Congresul PSD începe la ora 10.00, sâmbătă, la Romexpo.
  • Crin Antonescu recomandă înlocuirea lui Ciucă din poziția de prezidențiabil.

Am intrat cu toții în săptămâna în care încep să fie desemnați oficial principalii candidați la Președinția României. Primul care ia startul va fi se pare liderul PSD, Marcel Ciolacu, Premier al României – care sâmbătă, în Congresul PSD, va deveni oficial candidatul partidului pentru Palatul Cotroceni.

Până acum nu există un alt candidat în PSD, în afară de Marcel Ciolacu, care ar putea să își depună candidatura pentru Președinția României. Este foarte probabil ca Marcel Ciolacu să facă acest anunț în scurt timp, pentru că joi este data limită la care se pot depune candidaturile în PSD. Vineri va avea loc o reuniune extină iar sâmbătă va avea loc Congresul PSD, la ora 10:00, la Romexpo.

Ținând cont de bagajul electoral pe care îl are PSD, este destul de clar că Marcel Ciolacu va intra în turul doi de alegeri, însă nu se știe cu cine.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

La PNL situația este mai tristă, pentru că Nicolae Ciucă s-ar putea să nu intre în turul doi de alegeri ceea ce pune în pericol supraviețuirea partidului. Congresul PNL va avea loc în primele zece zile din luna septembrie.

Citește și