• Florin Cîțu a declarat în conferința de presă că este „foarte supărat din cauza celor văzute la televizor”.
  • Florin Cîțu a fost întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate, să demisioneze, după scandalul de la Spitalul Foișor din București: „Este o chestiune de onoare. Să vedem dacă mai există onoare în România”.

Florin Cîțu a vorbit în conferința de presă despre situația de la Spitalul Foișor din București. Cîțu a spus că este foarte supărat din cauza celor văzute la televizor, din momentul evacuării pacienților din spital.

Cîțu a fost întrebat cine ar trebui să demisioneze în această situație, iar răspunsul lui a fost: „Este vorba despre onoare aici. Să vedem dacă mai există onoare în România. Eu am spus și în ședința CNCCI: Nu cred că este normal, după ce se ia o decizie, să intervină prim-ministrul să vorbească și cu Primarul Bucureștiului, și cu managerul, și cu managerul DSP, să se implementeze decizia luată. Trebuie să înțelegem cu toții că avem un singur inamic: pandemia”.

Florin Cîțu a mai spus că: „Această mutare nu este prima făcută. Au mai fost și alte spitale transformate în unități COVID. Și eu sunt foarte supărat pentru ceea ce am văzut la televizor în acea seară. Așa cum fiecare contribuabil are legătură cu ministrul Finanțelor, sau fiecare elev are legătură cu ministrul Educație, fiecare pacient are legătură cu ministrul Sănătății. Este vorba de onoare aici. Să vedem dacă mai este onoare în România”.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI