• Președinția SUA se joacă între anchetele penale pe Donald Trump și scandalul Hunter Biden.
  • Procesele lui Donald Trump se vor desfășura cu câteva luni înainte de alegerile din noiembrie 2024.
  • Hunter Biden a pledat vinovat în fața DOJ pentru 2 infracțiuni federale ca să evite urmărirea penală.

Anchetele penale pe Donald Trump versus scandalul Hunter Biden. Cam între aceste repere juridice se joacă președinția Statelor Unite de anul viitor.

Unul dintre procesele penale ale lui Trump, candidat pentru Casa Albă, va începe în martie 2024, iar altul în luna mai anul viitor, cu câteva luni înainte de alegerile din noiembrie. În același timp, nici republicanii nu scad presiunea.

Într-o audiere din Congres, republicana Marjorie Greene a prezentat imagini explicite din deja celebrul laptop al lui Hunter Biden și relația acestuia cu prostituatele.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

În ciuda anchetelor și rapoartelor nesfârșite din septembrie 2020 până în prezent, nici Congresul SUA nu a găsit fapte imputabile lui Joe Biden în scandalul care-l are în centru pe fiul său.

Hunter Biden, pe de altă parte, a ajuns la înțelegere cu procurorii pentru a nu fi anchetat penal. A recunoscut că a mințit și că era consumator de droguri – când și-a procurat arme de foc și astfel a evitat urmărirea penală.

În tabăra Trump, însă, candidatul la Președinție va defila prin instanțe ca să se apere începând cu luna martie anul viitor. Și asta în condițiile în care fostul președinte al SUA mai este anchetat în alte 2 cazuri de procurori.

Citește și