• Ciolacu spune că ia meditații la engleză și economie.
  • Elena Lasconi a terminat Universitatea privată Ecologică la Deva.
  • Mircea Geoană i-a urat „sănătate” Regelui Mihai I ( decedat în 2017).

Campania pentru Președinția României ne aduce tot felul de vești despre principalii candidați. Am aflat că Președintele PSD și Premierul României…nu stăpânește nici engleza, nici economia – motiv pentru care ia meditații. Elena Lasconi, care-i cerea lui Ciolacu diplomele ca să le publice…am aflat că ea însăși a terminat de fapt o facultate privată și a avut note de 5 și 6. Iar la final, Mircea Geoană, proaspăt intrat în cursa pentru Cotroceni…a vrut să se lipească de imaginea Regelui Mihai, căruia i-a urat sănătate, deși Regele a trecut în neființă acum 7 ani.

Cine sunt profesorii lui Ciolacu și ce trebuie să așteptăm de la candidatul PNL?

Foarte mulți candidați sunt deficitari la capitolul școală. Marcel Ciolacu s-a mărturisit la televizor. El a spus că are profesori la economie și la limba engleză, de la care ia medidații. Profesorii lui Ciolacu sunt Cristian Socol și Florin Georgescu, iar uneori se consultă și cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR. Marcel Ciolacu nu a menționat cine este profesorul său de limba engleză. Și el a făcut o universitate ecologică.

S-a aflat că Elena Lasconi nu a făcut ASE, doar și-a dat licența la ASE. Lasconi a făcut o Universitate Privată Ecologică din Deva, unde a avut note foarte mici de 5 și 6. Nicolae Ciucă își lansează oficial candidatura duminică. Mircea Geoană are și el probleme cu plagiatul.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Citește și