• Surse regale spun că ea a decis să se alăture Prințului William pentru a-și arăta „sprijinul, empatia și compasiunea față de comunitatea locală”.
  • Cuplul a vorbit cu echipele de intervenție care au ajutat la locul atacului devastator cu cuțitul din orașul de pe litoral din nord-vestul țării.

Prințesa de Wales a avut o apariție neașteptată alături de Prințul de Wales într-o vizită la Southport, unde au avut o întâlnire privată cu familiile îndoliate ale celor trei copii uciși într-un atac cu cuțitul în luna iulie.
Acesta a fost primul angajament public oficial al lui Kate de când și-a încheiat tratamentul de chimioterapie, scrie BBC.

Surse regale spun că ea a decis să se alăture Prințului William pentru a-și arăta „sprijinul, empatia și compasiunea față de comunitatea locală”. Cuplul a vorbit cu echipele de intervenție care au ajutat la locul atacului devastator cu cuțitul din orașul de pe litoral din nord-vestul țării.

Kate i-a îmbrățișat pe unii dintre lucrătorii de urgență, iar șeful pompierilor, Phil Garrigan, a declarat că „a putut vedea emoția din ei”. Vizita regală la Southport a fost planificată ca un eveniment discret, pentru a permite petrecerea timpului în privat cu familiile celor trei copii care au murit și cu profesoara de dans care a fost prezentă în timpul atacului.

Recomandări

KADÎROV SUSPECTĂ RUȘII
N-A MERS PT. ZELENSKI
MILTON LOVEȘTE FLORIDA
RUTTE NU SE TEME DE TRUMP
NADAL, O LEGENDĂ!
NO BABIES, JUST PETS!

Purtând o haină lungă maro, cu aspect autumnal, Kate a sosit împreună cu soțul său pentru a se întâlni cu familiile îndoliate și cu lucrătorii de urgență descriși de prințul William drept „eroi”. După încheierea chimioterapiei, Prințesa a început să se întoarcă treptat la muncă, luna trecută participând inclusiv la reuniuni privind campania sa pentru primii ani de viață. Cu toate acestea, acesta este cel mai important moment de până acum în revenirea la îndatoririle regale.

Citește și