• Ducele de Sussex ar putea participa la serviciul memorial pentru unchiul său Robert Fellows, care a decedat la vârsta de 82 de ani.
  • Din cauza controversei din jurul ducelui, el va participa doar dacă nu va fi prea multă dramă”.
  • Acest lucru vine în timp ce familia regală își începe vacanța de vară la Balmoral.

Prințul Harry ia în considerare o întoarcere iminentă în Marea Britanie cu o singură condiție”, a dezvăluit un prieten. Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, ar putea participa la serviciul memorial pentru unchiul său Robert Fellows, care a decedat la vârsta de 82 de ani pe 29 iulie, scrie Yahoo.

Cu toate acestea, din cauza controversei din jurul ducelui, care a declarat recent pentru ITV că Marea Britanie nu este suficient de sigură pentru Meghan Markle, el va participa doar dacă nu va fi prea multă dramă”.

El ar vrea să fie acolo. Va fi o mare adunare a clanului Spencer”, a declarat un prieten pentru Daily Beast. [Dar] este foarte posibil ca toată lumea să creadă că prezența lui Harry ar crea prea multă dramă.”

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Acest lucru vine în timp ce familia regală își începe vacanța de vară la Balmoral. Regele Charles și regina Camilla au călătorit deja în Scoția și au fost însoțiți ieri de prințesa Anne, care a participat la tatuajul militar din Edinburgh.

Familia Wales și copiii lor vor fi de asemenea prezenți, marcând cea mai îndepărtată călătorie a Prințesei de Wales de când a fost diagnosticată cu cancer. De când s-a căsătorit cu prințul William, Kate și-a petrecut vacanța la reședința din Highlands, în Scoția, în fiecare vară, iar anul acesta nu pare să fie diferit.

Citește și