• Prințul Harry continuă să lupte pentru securitatea finanțată de contribuabili atunci când vizitează Regatul Unit, deși nu mai este un membru al Familiei Regale.
  • Prințesa Anne a fost nevoită să anuleze o vizită în Canada.
  • Acesta a suferit o comoție cerebrală în urma unui accident cu un cal pe proprietatea sa.

Ducele de Sussex se pare că se teme să-și aducă cei doi copii mici, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în Marea Britanie, pe fondul preocupărilor sale juridice continue, conform The Independent.

Harry, în vârstă de 39 de ani, continuă să lupte pentru securitatea finanțată de contribuabili atunci când vizitează Regatul Unit, deși nu mai este un membru al Familiei Regale.

Corespondentul regal al GB News, Cameron Walker, a declarat: „El nu simte că familia sa este în siguranță atunci când se află în Marea Britanie, deoarece nu are alături de el ofițeri de protecție ai Poliției Metropolitane.

Recomandări

MACRON CERE BARAJ ÎMPOTRIVĂ EXTREMEI DREPTE
TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE
IRINA BEGU PIERDE CU 6-0
JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
ABULGAZIN RESPINGE ACUZAȚIILE
POLIȚIA DE MORAVURI UȘOARE

Deci, poate că acesta este principalul motiv pentru care prințul Harry nu îi aduce pe Meghan, Archie și Lilibet în Marea Britanie, deoarece nu poate garanta siguranța lor”.

Aceasta vine ca Prințesa Anne a fost forțată să-și anuleze vizita în Canada, după ce a suferit o comoție cerebrală după ce a fost lovită de un cal pe proprietatea sa Gloucestershire.

Prințesa Regală, în vârstă de 73 de ani, urma să facă această călătorie peste ocean pentru a marca cea de-a 100-a aniversare a Memorialului Național de Război din St. John’s, Newfoundland.

Cu toate acestea, în urma comoției și a rănilor minore, ea a fost spitalizată în Bristol timp de cinci nopți, dar de atunci s-a întors acasă.

Citește și