• O petiție care solicită o „regândire” a deciziei de a-i acorda premiul lui Harry a depășit 63.000 de semnături.
  • Prințul William, Președintele Asociației de Fotbal, se află în Germania și urmărește jocul Angliei în sferturile de finală ale Euro 2024.
  • Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, urmează să primească premiul Pat Tillman pentru activitatea sa în cadrul Jocurilor Invictus.

Prințul William se află în Germania și urmărește jocul Angliei în sferturile de finală ale Euro 2024, în timp ce fratele său, Prințul Harry, a fost apărat pentru decizia de a-i acorda un premiu pentru veterani, scrie The Independent.

Moștenitorul tronului, care este Președinte al Asociației de Fotbal, s-a alăturat oaspeților din tribune în timp ce echipa Angliei cânta „God Save the King” înainte de începerea meciului cu Elveția.

O petiție care solicită o „regândire” a deciziei de a-i acorda Ducelui de Sussex, în vârstă de 39 de ani, premiul Pat Tillman pentru activitatea sa în cadrul Jocurilor Invictus, a depășit 63.000 de semnături.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

Mama regretatului Tillman, Mary, s-a numărat printre persoanele care consideră că există destinatari mai merituoși, dar rețeaua sportivă din spatele premiului, ESPN, și-a apărat decizia, salutând activitatea „incredibilă” a jocurilor.

„Deși înțelegem că nu toată lumea va fi de acord cu toți laureații selectați pentru orice premiu, Fundația Invictus Games face o muncă incredibilă și ESPN crede că aceasta este o cauză care merită sărbătorită”, a declarat un purtător de cuvânt.

Citește și