Prințul Harry urmează să primească un premiu pentru veterani. 63.000 de persoane solicită o regândire a deciziei

Prințul William se află în Germania și urmărește jocul Angliei în sferturile de finală ale Euro 2024, în timp ce fratele său, Prințul Harry, a fost apărat pentru decizia de a-i acorda un premiu pentru veterani, scrie The Independent.

Moștenitorul tronului, care este Președinte al Asociației de Fotbal, s-a alăturat oaspeților din tribune în timp ce echipa Angliei cânta „God Save the King” înainte de începerea meciului cu Elveția.

O petiție care solicită o „regândire” a deciziei de a-i acorda Ducelui de Sussex, în vârstă de 39 de ani, premiul Pat Tillman pentru activitatea sa în cadrul Jocurilor Invictus, a depășit 63.000 de semnături.

Mama regretatului Tillman, Mary, s-a numărat printre persoanele care consideră că există destinatari mai merituoși, dar rețeaua sportivă din spatele premiului, ESPN, și-a apărat decizia, salutând activitatea „incredibilă” a jocurilor.

„Deși înțelegem că nu toată lumea va fi de acord cu toți laureații selectați pentru orice premiu, Fundația Invictus Games face o muncă incredibilă și ESPN crede că aceasta este o cauză care merită sărbătorită”, a declarat un purtător de cuvânt.

Exit mobile version