Prințul William se va concentra pe schimbările climatice și energia verde moștenitor de campanie

printul william

printul william

Energia verde, schimbările climatice și sănătatea mintală vor fi, probabil, domenii politice cheie în care prințul William va continua să se exprime, în timp ce calcă pe urmele tatălui său ca moștenitor al tronului. Regele Charles al III-lea, cel care s-a autodeclarat băgător de seamă și băgăcios, a lăsat să se înțeleagă că nu va mai face lobby în chestiuni care îi sunt dragi acum că este șef de stat.

Nu îmi va mai fi posibil să acord atât de mult timp și energie organizațiilor caritabile și problemelor la care țin atât de mult”, a spus el în discursul său către națiune de vineri. El a părut să predea această responsabilitate fiului și moștenitorului său. Cu Kate alături de el, noul nostru prinț și prințesă de Wales vor continua, știu, să inspire și să conducă conversațiile noastre naționale, ajutând la aducerea marginalilor pe terenul central, unde poate fi acordat un ajutor vital, a continuat el.

Tatăl și fiul se preocupă amândoi profund de probleme similare, cum ar fi sustenabilitatea, dar vor exista zone de divergență. În 2008, Charles a declarat că „ar fi frumos” dacă unele dintre organizațiile sale caritabile ar fi preluate de fiii săi, dar a adăugat: „Nu știu – totul depinde de interesele lor”. Culturile modificate genetic, agricultura și medicina complementară au provocat comentarii din partea lui Charles în ultimele decenii, dar este puțin probabil să stârnească ceva din partea lui William, care și-a dezvoltat propriile proiecte în ultimii ani.

Organizațiile caritabile ale regelui se vor confrunta cu schimbări, întrucât patronul lor nu va mai putea petrece la fel de mult timp lucrând cu ele sau apărând la strângerile de fonduri.

În schimb, Prințul William, acum oficial Prinț de Wales, și soția sa au folosit Fundația Regală pentru a se concentra pe obiective specifice – și vor continua să facă acest lucru. Proiectele lor se învârt în jurul conservării, primilor ani de viață, sănătății mintale și serviciilor de urgență. William a lucrat ca pilot de ambulanță aeriană pentru East Anglian Air Ambulance între martie 2015 și iulie 2017, unde a zburat în misiuni ale Serviciului medical de urgență cu elicopterul.

În ultimii nouă ani, Ducesa de Cambridge a petrecut timp analizând modul în care experiențele din copilăria timpurie sunt adesea cauza principală a celor mai grele provocări sociale din prezent, cum ar fi dependența, destrămarea familiei, sănătatea mintală precară, sinuciderea și lipsa de adăpost, se arată pe site-ul lor.

După ce a întâlnit mulți oameni care se confruntă cu o serie de probleme, ea a văzut de nenumărate ori cât de des aceste probleme pot fi urmărite până în primii ani de viață ai cuiva. Ceea ce experimentăm în primii ani, de la concepție până la vârsta de cinci ani, modelează creierul în dezvoltare… Este o perioadă în care se stabilesc elementele de bază, punând bazele care ajută la asigurarea unei mai mari reziliențe pentru a face față adversităților viitoare.

Într-o avanpremieră specială pentru o nouă carte de puzzle a editurii Puffin și GCHQ, publicată în august, cuplul a subliniat probabila lor determinare de a continua să fie avocați ai sănătății mintale în anii următori. Referindu-se la impactul pandemiei COVID-19, prințul William și Kate au spus că ne-a afectat pe fiecare dintre noi și, din păcate, știm că adevărata amploare a impactului pandemiei asupra sănătății mintale a națiunii nu va fi pe deplin înțeleasă în anii care vor urma.

Exit mobile version