• Fisurile pe centrura Bacăului au apărut în zona podului de la kilometrul 3+150
  • Valoarea proiectului licitat în 2018 se ridică la 142 de milioane de euro
  • Până la finalizarea lucrărilor, se va circula cu restricție de viteză (90 km/h)

Proaspăt inaugurata centură a Bacăului deja le face probleme șoferilor. Gropile apărute în asfalt sfâșie anvelopele mașinilor, după cum arată și pozele postate pe Facebook de un service mobil din zonă.

Patronul vulcanizării a avut mai mulți clienți ieri, toți cu aceeși problemă: au făcut pană pe drumul inaugurat cu doar câteva ore înainte. Deși proiectul a fost licitat în 2018, doar 16 din 31 de kilometri au fost dați în folosință, pe ultima sută a campaniei electorale.

Șofer cu mașina avariată pe primul tronson al Autostrăzii Moldovei: A meritat? Eu sunt dezamăgit

Un șofer acuză că o mașină a fost avariată circulând pe primul tronson al Autostrăzii Moldovei, care a fost inaugurat deși nu are parapete pentru siguranța rutieră. Acesta îl întreabă pe ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dacă a meritat și îi arată jențile făcute praf pe autostradă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Alin Popoviciu a postat, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu jențile distruse ale unei mașini care a circulat pe primul tronson al Autostrăzii Moldovei, inaugurat săptămâna aceasta.

Nu vreau să fiu Gică Contra, dar chiar nu pot să tac când văd ce se întâmplă. De curând a fost deschis circulației primul tronson de autostradă din Moldova în prezența Președintelui României și a premierului. Este vorba de Varianta Ocolitoare a municipiului Bacău. Problema este că la această lucrare mai este încă de lucru, neavând sute de metri de parapeți necesari pentru siguranța rutieră, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație pe un sens și alte elemente necesare pentru circulația în depline condiții de siguranță. După câteva ore de la deschidere, o mașină a fost avariată de găurile apărute la rosturile nefinisate. Întrebarea mea este următoarea: A meritat?”, întreabă bărbatul.

Acesta spune că ar fi fost mai bine dacă se aștepta câteva zile în plus pentru ca lucrarea să poată fi dată în trafic cu toate elementele ce țin de siguranța rutieră finalizate.

„Sunt curios cum ar răspunde ministrul Lucian Bode la aceste întrebări. Eu unul chiar sunt dezamăgit”, spune bărbatul care postează mai multe fotografii cu jențile mașinii distruse.