Proprietarii de baruri din Belgia încearcă să transforme localurile în restaurante. Poliția nu vede cu ochi buni situația

Spectrul falimentului îi bântuie și pe proprietarii de baruri din Belgia,
care încearcă tot felul de metode să scape cu afacerea întreagă.

Mulți vând acum și mâncare și spun că sunt restaurant. În Belgia, doar barurile au fost închise, restaurantele nu.

Aurore, care are are un bar în Bruxelles vrea să îl țină în viață prin acest artificiu.

Nu îi servesc pe clienții care vor doar o cafea sau o bere. Trebuie să comande și ceva de mâncare ca să le permit să ia loc pe terasă sau la interior”, a spus proprietarul unui bar din Belgia, Aurore Phanariotis.

Autoritățile din Belgia s-au prins însă repede de șmecherie. Iar guvernul a dat aseară un decret care definește clar ce însemnă bar și ce înseamnă restaurant. Proprietarii de baruri și cafenele sunt disperați.

Au fost deja cinci sinucideri printre membrii noștri. Este o dramă socială și nimănui nu îi pasă”, a spus președintele Federației Cafenelelor Belgiene, Diane Delen.

Deși au închis barurile, autoritățile din Belgia nu știu câți oameni s-au infectat în asemenea localuri.

Exit mobile version