Zeci de oameni protestează vineri noaptea în faţa Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, faţă de evacuarea pe timp de noapte a pacienţilor, la faţa locului fiind solicitaţi jandarmii.

Jandarmeria Bucureşti intervine vineri noaptea, în zona Spitalului Foişor, unde s-a strâns un grup de persoane, care protestează faţă de măsura evacuării spitalului, care urmează să primească, de sâmbătă dimineaţa, pacienţi COVID.

În zona spitalului s-a strans un grup de persoane, care prin acţiunile desfăşurate a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienţi şi nu a respectat măsurile de ordine publică şi protecţie luate de jandarmi în acest context. Scopul măsurilor luate de jandarmi este acela de a crea condiţiile normale de siguranţă pentru personalul medical si pacienţii care sunt transferaţi”, transmite Jandarmeria Bucureşti.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Jandarmii le recomandă persoanelor prezente să respecte recomandările şi măsurile de siguranţă publică pentru a preveni eventuale evenimente care pot tulbura ordinea publică şi siguranţa pacienţilor evacuaţi.