PSD, atac direct la Klaus Iohannis. „Am ajuns să fim conduşi de un om cu porniri dictatoriale”

Politicienii continuă războiul declarațiilor, într-o perioadă de dificilă, când cetățenii așteaptă măsuri concrete pentru depășirea crizei. Azi, Klaus Iohannis i-a atacat pe social-democrați, afirmând faptul că PSD încurajează nerespectarea legii.

În replică, senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat că președintele țării are apucături dictatoriale și nu ar mai trebui să aibă ieșiri publice.

„Am ajuns să fim conduşi de un om cu porniri dictatoriale. Ne-am săturat să ne tot certaţi, domnule Iohannis şi să nu fiţi în stare să veniţi cu soluţii. De două luni de zile am auzit de la Cotroceni şi de la Guvern „vom face, vom analiza, vor veni investiţii, vom reporni”. Ne-am săturat de sfaturi şi promisiuni. Cred că a venit momentul să nu mai aveţi poziţii publice de la Cotroceni. Poziţiile dumneavoastră nu sunt ale preşedintelui României”, a explicat senatorul PSD.

Robert Cazanciuc a mai afirmat, în cadrul declarației de presă, că Guvernul Orban trebuie demis imediat. O moțiune de cenzură ar urma să fie depusă de PSD în perioada următoare.

„PSD trebuie să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Iohannis şi Orban pentru că acest guvern este incompetent şi face achizişii netransparente. Este de datoria noastră să oprim prostiile pe care le faceţi şi jaful din banii publici. În loc de un plan care să ajute românii care nu mai au bani, pentru că au stat acasă, am auzit aceleaşi ameninţări cu starea de urgenţă. În loc de facilităţi fiscale sau credite pentru firmele româneşti, am auzit noi amenzi, interdicţii şi restricţi, pe care le aplică guvernul lui Iohannis”, a spus Cazanciuc.

Exit mobile version