• Social-democraţii ironizează o postare publicată de Facebook de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.
  • „Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs”.
  • Într-o captură de ecran, social-democraţii au subliniat o cacofonie a primarului Sectorului 1 şi au făcut câteva adnotări ironice.

Social-democraţii ironizează o postare publicată de Facebook de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ca reacţie la declaraţiile lui Sorin Grindeanu: „Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs”.

„Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs! Cum te-ai făcut deja în funcţia de primar! P.S. Tu eşti o cauză pierdută. Însă nu-ţi mai bate joc de elevii din Sectorul 1, plăteşte-le bursele”, au comentat social-democraţii postarea primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

Într-o captură de ecran, social-democraţii au subliniat o cacofonie a primarului Sectorului 1 şi au făcut câteva adnotări ironice.

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
MACRON REUȘEȘTE O LOVITURĂ DE POKER
RO PUNE PREȚ PE GAZUL DIN MAREA NEAGRĂ
ANM: PLOILE CONTINUĂ ȘI ASTĂZI
ARMATA ISRAELULUI CERE ÎNCETAREA FOCULUI
IVAN DĂ 18 MIL. PE DIGITALIZARE

Sorin Grindeanu a numit gestul Clotildei Armand „o șobolăneală”

„În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa şi să doneze un exemplar spre studiu, lansează injurii de maidan la această solicitare”, reacţionează Clotilde Armand la declaraţiile vicepremierului Sorin Grindeanu: „Faceţi publică cartea… domnule. Nu ne mai prezentaţi coperţi”.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu i-a răspuns luni primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

Să știți că sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți. Și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerie. A și spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să știți că nu e. E doar încă o șobolaneală a doamnei Armand. Mă adresez direct doamnei: Madam Armand, attention! Aici e cartea! Ați pierdut încă un război. Se înscrie în șirul multor altora pe care le-ați deschis, începând cu războiul gunoaielor”, spune Sorin Grindeanu.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care şi-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Naţională.